VILAWEB

Que els mitjans de comunicació són una eina bàsica per la normalització lingüística és més que conegut. Que al nostre territori, malauradament, ha estat impossible, fins ara, estabilitzar una oferta que ens informe diàriament en valencià, és una llàstima. Aquestes dues raons fan que projectes com Vilaweb prenguen una importància fonamental a l'hora d'aconseguir una normalització quotidiana de la nostra llengua.

VilaWeb ha estrenat una nova aplicació per als dispositius Android, amb un canvi notable respecte de l'anterior. Amb aquesta nova aplicació tots els continguts del diari són a disposició dels lectors que vulguin accedir-hi amb mòbil. No tan sols hi trobaran els articles d'informació com fins ara, sinó també els articles d'opinió, els blocs, els continguts de VilaWeb TV, el programa l'Internauta, les edicions locals... L'aplicació es pot descarregar des de Google Play i des d'aquesta pàgina.

Els lectors també tenen a disposició una versió de la mateixa aplicació per a iPhone i una aplicació de VilaWeb TV per a iPad.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MORFOLOGIA NOMINAL

EXERCICIS AMB EL RATOLÍ

TICD 2018