RECURSOS BÀSICS


Començaré pels recursos més bàsics, els d'ús quotidià.
El Diccionari.cat és una bona eina de cerca, tant en la versió WEB com l'aplicació per ANDROID o  IPHONE. A banda del significat de les paraules, podem trobar les conjugacions verbals, cosa ben útil molt sovint.

Per a cerques més completes (frases fetes, termes tècnics, vocabulari castellà-català...) tenim el web de l'OPTIMOT. No té una app però sempre podem guardar-lo entre els preferits al nostre telèfon intel·ligent.

Recentment s'ha publicat també el Diccionari Normatiu Valencià. Potser algun dia tindrem una aplicació però per ara Podem trobar l'enllaç al seu WEB, i ja tenim l'app per a ANDROID i IPHONE

En tercer lloc, i no per això menys útil, el traductor de Softcatalà. Compta amb versió WEB i també una versió ANDROID i una per a IPHONE. D'entre els punt més importants podem destacar la pestanya inferior que ens permet utilitzar les formes valencianes, més properes a nosaltres però correctes també.

També ens pot ser útil el lloc web diccionaris.cat on trobem diferents diccionaris, un d'ells de sinònims. També tenim app per a ANDROID o IPHONE.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MORFOLOGIA NOMINAL

EXERCICIS AMB EL RATOLÍ

TICD 2018